Атлетико Мадрид се измъчи за трите точки срещу Кадис (видео)


FUTBOL-TV

Атлетико Мадрид се измъчи за трите точки срещу Кадис (видео)

Атлетико Мадрид победи гостуващия Кадис с 2:1 и взе ценни три точки в борбата си за място в Топ 4.

Жоао Феликс откри резултата още в третата минута, възползвайки се от грешка на вратаря Ледесма, но в края на полувремето Алваро Негредо изравни след точен удар с глава. Малко преди това "дюшекчиите" можеха да останат с човек по-малко на терена. Съдията вдигна директен червен картон на Рейнилдо за едно безобразно влизане с двата крака, но след като бе привикан да гледа повторение на ситуацията реферът размисли и даде само жълт картон.

В 68-ата минута Анхел Кореа връхлетя топката в наказателното поле, но Ледесма показа невероятен рефлекс и отби топката. За негово съжаление Родриго Де Паул успя да направи добавка и реализира второ попадение за "дюшекчиите“.

В 88-ата минута Атлетико Мадрид все пак остана с човек по-малко, след като 19-годишният Хави Серано получи директен червен картон точно 5 минути след влизането си в игра.

Атлетико вече има 51 точки на третото място в таблицата, четири зад Севиля и три пред Барселона (която има два мача по-малко). Кадис остава в зоната на изпадащите на 18-о място с 24 точки, една по-малко от Гранада.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
466