Пресиадо: Всичко, което обкръжава Реал, получава своя отговор


Н. Гавазов

Пресиадо: Всичко, което обкръжава Реал, получава своя отговор

В събота вечер, старши-треньорът на Спортинг Хихон Маноло Пресиадо и неговия отбор успяха да прекъснат историческата серия на Жозе Моуриньо без загуба в домакинските срещи на отборите, които оглавяваше португалският специалист в период от повече от девет години. Както е известно, в среща от 30 кръг на Примера дивисион, гостите от Хихон победиха „белите" с 1:0 и на практика ги изхвърлиха от борбата за титлата.

„Във футбола се случва всичко, в това число и моменти на слава. Отборът не случайно победи тук, след равенствата с Барселона и Виляреал и победата над Атлетико", заяви на пресконференция след мача наставника на Спортинг Пресиадо.

Специалистът, който през есента влезе в остър конфликт с Жозе Моуриньо и го определи като „шут" и „провокатор", не пропусна да коментира отново поведението на своя колега.

„Моуриньо дойде в съблекалнята и лично поздрави всеки един от футболистите ми. Никога не съм се ръководил от някаква злоба в изказванията си към него по-рано, просто всичко, което обкръжава Кралския клуб, получава своя отговор", допълва старши-треньора на Спортинг.

 

  Сподели
78