Валдано: Остана ни Шампионската лига


Н. Гавазов

Валдано: Остана ни Шампионската лига

Генералният директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано бе изключително разочарован след загубата от Спортинг Хихон и заяви, че сега отбора трябва да се концентрира изцяло върху представянето си в Шампионската лига. Както е известно, снощи в среща от 30 кръг на Примера дивисион „бланкосите" загубиха на „Бернабеу" с 0:1 от Спортинг и след победата на Барселона като гост на Виляреал, изостават от своя исторически съперник с осем точки.

"До този момент имахме много щастливи мигове на "Сантяго Бернабеу", но това, което се случи снощи е много тежък удар върху нас. Много трудно ще се измъкнем от тази ситуация, но трябва да се изправим и съсредоточим върху представянето си в Шампионската лига и по-специално да се концентрираме върху предстоящия мач с Тотнъм", заяви Валдано за RNE Radio 3.

"Единствената добра новина след мача със Спортинг Хихон е, че Гонсало Игуаин се върна в игра. Усети се много липсата на Алонсо, Роналдо, Марсело и Бензема, което не е хубаво за нас и не ни оправдава", каза още Хорхе Валдано.

 

  Сподели
142