Атлетико писа двойка на Селта (видео)


FUTBOL-TV

Атлетико писа двойка на Селта (видео)

Атлетико Мадрид победи Селта с 2:0 в мач от 26-ия кръг на Ла Лига. Двете попадения за успеха на "дюшекчиите" реализира Лоди. След този успех тимът на Симеоне е на 4-ото място с актив от 45 точки, Селта е на 10-ото място с 32.

Мадридчани откриха резултата в 36-ата минута, когато Ренан Лоди получи дълъг пас от Жофри Кондогбия в наказателното поле, укроти топката и стреля в близкия ъгъл, като след рикошет в защитник кълбото се озова в мрежата за 1:0.

Час игра след началото Лоди удвои головата си сметка в мача и направи резултата 2:0 в полза на "дюшекчиите“. Бразилецът засече остро центриране в наказателното поле и с удар по земя порази целта.

В 81-ата минута и Гризман се оказа на голова позиция, но ударът му мина малко встрани от вратата. Солари от Селта пробва мерника си в 88-ата минута, но не сполучи, пращайки топката над вратата.

В крайна сметка Атлетико съхрани аванса си и се поздрави с трите точки. В следващия кръг от испанския шампионат "дюшекчиите“ гостуват на Бетис, докато Селта Виго посреща Майорка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
310