Бензема спаси Реал Мадрид (видео)


FUTBOL-TV

Бензема спаси Реал Мадрид (видео)

Мачът между Райо Валекано и Реал Мадрид завърши при резултат 0:1 за гостите. Преди началото на двубоя имаше едноминутно мълчание и двата отбора отправиха послание "Не на войната". Украинският вратар на “белите" Андрий Лунин не попадна в групата поради случващото се в родината му, но бе подкрепен от всички на стадиона.

Веднага след началто на мача Реал бе водещият отбор и набързо организира няколко атаки, но без успех. С напредването на времето обаче и домакините се включиха активно. Бебе и Гуардиола отправиха удари макар и неточни. В 24-та минута Зидан направи ново впечатляващо спасяване, след като спаси хубав фалцов удар на Асенсио. В 39-та минута Каземиро даде преднина на Реал, но след преглед с ВАР голът бе отменен заради засада.

В 55-та минута домакините пропуснаха най-доброто си положение. Марио Суарес игра с глава след центриране от ъглов удар, а Тибо Куртоа направи страхотно спасяване и изби. В 83-та минута Винисиус подаде на бензема, който отбеляза 19-ия си гол в Ла Лига за този сезон и помогна за днешната победа на Реал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
511