Атлетико може отново да сбърка


Н. Атанасов

Атлетико може отново да сбърка

Осасуна – Атлетико Мадрид
Стадион: "Ел Садар“, Памплона
Дата: 19.02.2022 г.
Час: 17:15

Съставът на Осасуна записа втора поредна победа далеч от дома и общо трета за последните си пет мача в Примера. В предишния кръг хората на Хагоба Арасате сразиха с 3:0 като гости новака Райо Валекано.

Така северняците вече имат 32 точки и са на 9-то място в класирането.

Отсъстващи за Осасуна са Аресо и Ернандес.

Вече е ясно, че все още действащият шампион Атлетико няма да може да защити титлата си от последния сезон. "Дюшекчиите“ определено не се наслаждават на добра кампания в Примера, като след 24 изиграни мача хората на Диего Симеоне за на 5-то място в подреждането с 39 точки. По всичко личи, че целта пред столичани ще е да се преборят за място в Топ 4, което да им гарантира участие в Шампионската лига наесен.

През седмицата "лос колочонерос“ допуснаха малко очаквана загуба, отстъпвайки с 0:1 у дома от последния в класирането Леванте. Това е четвърта загуба за столичани в последните им шест двубоя. Интересното е, че хората на Диего Симеоне нямаха нито един удар в очертанията на вратата на съперника до добавеното време и останаха само с един изстрел като цяло. Така Атлети пропиляха отлична възможност да изместят Барселона от 4-ото място, а каталунците са и с мач по-малко.

Аут за гостите са Де Паул, Ермосо, Вас и Куня.

Атлетико е в серия от седем последователни победи над Осасуна на ниво Примера. За последното клубът от Памплона спечели срещу "дюшекчиите“ през сезон 2013/14, надигравайки съперника с 3:0.

Прогноза: Осасуна – Атлетико Мадрид 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)
 
Облак
   
Йоренте
Хименес
Савич
Рейнилдо
Караско
Кондогбия
Коке
Лемар
Кореа
Суарес
Р. Гарсия
Будимир
Авила
Брашанац
Торо
Монкайола
Санчес
Круз
Д. Гарсия
Видал
   
Ерера
 
Осасуна (Хагоба Арасате)

Обоснована прогноза: Осасуна - Атлетико Мадрид 1:1

  Сподели
600