Агент: Барса губи Дембеле, няма преговори, има само заплахи


Н. Гавазов

Агент: Барса губи Дембеле, няма преговори, има само заплахи

Агентът на крилото на Барселона Усман Дембеле Муса Сисоко говори за ситуацията с договора на играча.

Споразумението на французина с клуба изтича това лято, преди това той отхвърли предложението на Барселона за удължаване, тъй като не бе доволен от условията, по-специално заплатата.

"С хора като нас натискът няма да работи. Може би работи с агенти, които са приятели с Барселона. Но не е моя работа, аз съм тук, за да защитя интересите на моя играч.

Ние не сме тук, за да предизвикваме дискусии в социалните медии. Трябва да кажеш истината. Да, имаме високи изисквания, но вече показахме, че изборът на кариера на Усман не бе продиктуван от пари, иначе той нямаше да бъде тук. Ако Барселона искаше да преговаря, щяха да го поканят на масата за преговори. Но няма преговори, а само заплахи, че повече няма да излиза на терена. А това е забранено. Ще защитим правата на Усман Дембеле, ако е необходимо.

Не знаем какво ще правим, още нищо не е решено. Но Барселона губи Усман. Още от самото начало показахме, че искаме да обсъдим договора – разбира се, излагайки собствени условия. Но ние не затворихме вратата“, заяви Сисоко пред RMC Sport.

  Сподели
554