Реал взе дербито на Мадрид (видео)


В. Мухарски

Реал взе дербито на Мадрид (видео)

Реал Мадрид победи Атлетико Мадрид с 2:1 като гост, в мач от 29-ти кръг на Ла Лига. Двубоят на "Висенте Калдерон" предложи доста емоции на зрителите.

Реал откриха резултата в 11-ата минута, когато Карим Бензема с техничен удар преодоля стража на домакините Давид де Хеа за 1:0. Последваха пропуски на "дюшекчиите". Първо в 14-ата минута Хосе Антонио Рейес с удар от фаул затрудни максимално Икер Касийяс, който обаче се справи с положението.

Вратарят на Реал отново се намеси добре в 21-ата минута, отразявайки шут на Кун Агуеро. Годин също пробва рефлексите на испанския национален вратар, който обаче показа класа и в тази ситуация и не позволи да се стигне до попадение.

В 32-ата минута при една от контраатаките си, белите достигнаха до нов гол. Марсело намери добре Месут Йозил, а германският национал със страхотен удар прати топката в мрежата на Атлетико за втори път.

След почивката звездата на Реал Кристияно Роналдо направи няколко пропуска. В 86-ата минута Агуеро се разписа във вратата на гостите и по този начин оформи крайното Атлетико - Реал 1:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
162