Барса с труден успех срещу Вилареал (видео)


FUTBOL-TV

Барса с труден успех срещу Вилареал (видео)

Барселона стигна до труден успех при гостуването си на Виляреал - 3:1 в двубой от 15-ия кръг на Ла Лига. През първата част най-близо до гола бе Пау Торес, но нямаше късмет, а в крайна сметка всички попадения паднаха след почивката.

Френки де Йонг откри резултата в 48-ата минута. Жорди Алба центрира отляво, Депай засече, а Рули отби, но топката стигна до нидерландския халф, който прати топката в мрежата за 0:1. Първоначално попадението беше отменено заради засада, но след продължително разглеждане от ВАР се оказа, че такава няма и съдията призна гола.

В 71-ата минута Алба беше принудително заменен от Оскар Мингеса. В 76-ата минута  Тригерос  намери с пас резервата Чуквуезе, който с чудесен шут изравни резултата. В 83-ата минута Тригерос се отчете с пропуск.

В 84-ата минута Данжума не успя да уцели целта, след като кълбото мина на метър от вратата. В 88-ата минута Депай се възползва от грешка на домакините и вкара за 1:2.

В добавеното време влезлият като смяна Филипе Коутиньо си спечели дузпа след фаул на Хуан Фойт. Именно бразилецът оформи крайния резултат с точно изпълнение от бялата точка.

Така "блаугранас“ записаха първата си шампионатна победа като гост през сезона.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
495