Атлетико ще сломи Кадис


Н. Атанасов

Атлетико ще сломи Кадис

Кадис – Атлетико Мадрид
Стадион: "Нуево Мирандия“, Кадис
Дата: 28.11.2021 г.
Час: 19:30

Седмица след като постигна изненадваща победа на гости на коравия Атлетик Билбао, тимът на Кадис се сгромоляса при гостуването си на намиращият се в зоната на изпадащите отбор на Хетафе за крайното 0:4. Така "лос амарийос“ остават в непосредствена близост до опасната зона и са с 12 пункта, само на точка от първия от отборите под чертата.

Треньорът на домакините Алваро Сервера не може да разчита на Йонсон, Хосе Мари и Гаридо.

Атлетико Мадрид спечели срещу Осасуна с резултат 1:0 в мач от 14-тия кръг на испанската Ла Лига.

Гостите можеха да поведат още в 37-ата минута, но вратарят Ян Облак спаси удар на Лукас Торо. В 56-ата минута Антоан Гризман имаше поводи за голова радост, но набързо чу сигнала за засада.

В 81-ата минута след опасен шут на Караско топката като по чудо не влезе във вратата на Осасуна. Пак той бе замесен и при гола, който падна в 87-ата минута. Тогава той центрира от корнер и Фелипе с глава не остави шансове на стража на гостите.

По този начин селекцията на Диего Симеоне запазва изоставането си на четири точки от новия лидер Реал Мадрид, като "лос колочонерос“ са с 26 пункта.

Аут за столичани са Трипиър и Феликс.

Кадис няма победа над Атлетико в последните 12 мача помежду им. "Дюшекчиите“ спечелиха осем от тях, а четири завършиха при равен резултат.

Прогноза: Кадис – Атлетико Мадрид 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
442