Реал Мадрид взе Ел Класико (видео)


FUTBOL-TV

Реал Мадрид взе Ел Класико (видео)

Реал Мадрид постигна сладка победа с 2:1 като гост на Барселона в Ел Класико, което бе от програмата на 10-ия кръг на Ла Лига и се състоя пред пълните трибуни на “Камп Ноу". 

Страхотен гол на Алаба даде аванс на "Кралския клуб". След половин час игра защитникът отне топката пред своето наказателно поле, след което последва бърза контраатака в бяло. Родриго намери включилия се в атака австриец, който след това не даде шанс на Тер Стеген с бомбен шут по диагонала. Това е първи гол за бившия играч на Байерн за новия му клуб.

Три минути след гола капитанът на Барса Жерар Пике можеже да изравни, след като засече с глава центриране от корнер, но топката не намери очертанията на вратата. Давид Алаба блесна с решаваща намеса и секунди преди почивката, когато Ансу Фати си освободи място за стрелба, но защитникът на Реал блокира удара му.

След почивката също бе интересно. След час игра Бензема бе много близо до гола, но шутира в тялото на вратаря на Барса. Малко след това центриране на Винисиус беше пресечено от Тер Стеген.  В добавеното време на мача Васкес вкара нов гол за Реал и сложи точка на спора. Барса обаче не се предадоха и малко след това Серхио Агуеро бързо върна един. До края обаче каталунците нямаха време, за да стигнат до точката.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
273