Барселона - Валенсия: Очаквайте голове и в двете врати


Н. Гавазов

Барселона - Валенсия: Очаквайте голове и в двете врати

Барселона - Валенсия

Стадион: "Камп Ноу", Барселона

Дата: 17.10.2021 г.

Час: 22:00 ч.

Съдия: Хесус Хил

Барселона ще приеме Валенсия в мач от деветия кръг на Примера дивисион. И двата тима не могат да се похвалят с позитивни резултати напоследък, длъжници са на феновете се, така че тази среща - първа след международната пауза - е възможност да бъде поставено началото на по-добър период.

Проблемите на каталунците извън терена са известни на всички, така че няма да се спираме на тях. По всичко изглежда, че Роналд Куман оцеля и това е най-логичното защото негативните резултати не опират само до нидерландския специалист, а евентуална временна фигура на треньорския пост само може да увеличи хаоса на "Камп Ноу". Що се отнася до последните резултати, те са трагични. "Блаугранас" е с една победа в последните си пет мача във всички турнири, с две загуби в последните си два двубоя, включително и унижението срещу Бенфика в Шампионска лига. В момента Барселона има 12 точки и заема 9-та позиция в таблицата за класиране на Примера дивисион, на 5 пункта от лидера Реал Мадрид.

Валенсия също има една победа в последните си пет мача, с две загуби в този период. В предишния кръг "прилепите" гостуваха на Кадис и направиха 0:0 в напълно безличен двубой, а преди това не успяха да победят Атлетик Билбао у дома. Впрочем, цялостното представяне на тима през втората половина на септември ярко контрастира с началото на кампанията и тепърва ще се търсят причините за това, но е факт, че Валенсия имаше и по-слаби съперници на старта на сезона.

Брайтвайт, Араухо и Педри продължават да лекуват травми, а Дембеле и Агуеро все още набират форма. Алдерете от гостите е наказан за този мач.

- Последната среща между Барселона и Валенсия бе истински трилър с 5 гола, като каталунците записаха победа с 3:2

- В пет от предишните шест сблъсъка бяха отбелязани три и повече гола.

- В седем от предходните осем мача бяха отбелязани голове и в двете врати

Очакванията са за равностоен двубой, с леко преимущество на домакините. Поглеждайки статистиката по-горе, както и досегашните резултати, можем да предположим, че съперниците няма да успеят да опазят вратите си. Резултатно равенство изглежда много логично, но също така, ако Депай е по-концентриран, успех за "блаугранас" е напълно възможен.

Прогноза: Барселона - Валенсия 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
406