Реал Мадрид отново със загуба в сметката си (видео)


FUTBOL-TV

Реал Мадрид отново със загуба в сметката си (видео)

Двубоят между Еспаньол и Реал Мадрид завърши при резултат 2:1 като това се оказа втора поредна загуба за мадридчани, след като загубиха в същата седмица от Шериф Тираспол с 1:2 в Шампионска лига. А отборът на Еспаньол е в успешна серия като днешния мач за тях е втора поредна победа.

Играта започна с бързо темпо, като гостите пресираха и още в 4-та минута имаха шанс да открият резултата, но ударът на Карим Бензема бе спасен от Лопес. В 9-та минута пък добро положение се оформи и на отсрещната врата, но до гол не се стигна.

В 17-та минута Еспаньол поведе с 1:0 след като Ембарба подаде на Раул Де Томас, който пък на свой ред даде аванс на отбора си. След сравнително слабата игра на Реал, дойде и втори гол за домакините. В 60-та минута Алейш Видал с лекота задмина Начо Фернандес и оформи 2:0.

В 64-та минута Еспаньол се размина с 3:0 след като Сержи Дардер пропусна, но затова пък Бензема в 71-та минута върна интригата с 2:1. Почти в края на мача Азар даде надежди на мадридчани с гола си, но той беше отменен заради засада.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
203