Барселона ще спре пропадането


Н. Гавазов

Барселона ще спре пропадането

Барселона - Леванте

Стадион: "Камп Ноу", Барселона

Дата: 26.09.2021г.

Час: 17:15 ч.

Съдия: Исидоро де Мера

Барселона е в свободно падане от много време, а натрупаното напрежение след напускането на Лионел Меси и данните за техническия фалит на клуба ескалират в резултатите, които не са никак добри. След международната пауза "каталунците" се срещнаха с Байерн Мюнхен в Шампионска лига, за да разберем, че "блаугранас" е с поне една глава под баварците и няма да стигне далече в турнира. Равенствата срещу непретенциозните Гранада и Кадис пък засилиха усещането, че Барселона няма да бъде равностойна и на грандовете във вътрешното първенство. И двата последни мача показаха не само липса на идеи в нападение, а това, че с Мемфис Депай начело на атаката нещата няма да се получат.

Леванте идва тук без победа в кампанията, с две поражения и четири равенства от шест мача. Но хората на Пако Лопес поне успяха да вкарат гол при гостуването си на Кадис, а и нека не забравяме, че валенсианци направиха 3:3 с Реал Мадрид, като и два пъти повеждаха в резултата, а и някои спорни съдийски решения дадоха своето отражение.

Проблемите за Роналд Куман са не само в игрови план, но и кадрови. Нидерландският специалист не може да разчита на контузените Дембеле, Агуеро, Педри, Алба и Брайтват, а Френки де Йонг е наказан за изгонването си срещу Кадис. Впрочем, Куман също няма да присъства на пейката, заради червения си картон в мача с "пиратите". Леванте е без Солдадо, Барди, Кампаня и Малса, които лекуват травми.

- Барса спечели четири от последните шест сблъсъка.

- Последната среща тук завърши при резултат 3:3

Барселона е отчаяна да спечели този мач и нямаме никакви съмнения, че отборът ще хвърли всичко, за да вземе трите точки. Може да е парадоксално, но времената са такива, че вече е съвсем нормално да се попитаме: а ще могат ли каталунците да победят отбор като Леванте? И все пак мачът е на "Камп Ноу", а публиката знае как да подкрепя своите. Освен това каталунците имат по-добра средна линия, отличен вратар и защита, която е добра за Примера дивисион. Поради това и ще дадем доверието си на каталунците. Поне за този мач.

Прогноза: Барселона - Леванте 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Леванте (Пако Лопес)
 
Фернандес
   
Мирамон
Дуарте
Постиго
Клерк
Фрутос
Мартинес
Радоха
Мелеро
Марти
Гомес
Депай
Де Йонг
Юсуф
Бускетс
Роберто
Гави
Дест
Пике
Араухо
Мингеса
   
Тер Щеген
 
Барселона (Роналд Куман)

Обоснована прогноза: Барселона - Леванте 2:1

  Сподели
465