Бензема с хеттрик за победата на Реал над Селта (видео)


FUTBOL-TV

Бензема с хеттрик за победата на Реал над Селта (видео)

Мачът между Реал Мадрид и Селта завърши при резултат 5:2 на "Сантяго Бернабеу".

Преди началото на двубоя с минута мълчание бяха почетени всички жертви на пандемията от коронавирус. Имената на бившите играчи на Реал бяха споменати по високоговорителя, като бе отличено и това на бившия президент на клуба Лоренцо Санс.

Играта започна с високо темпо. Първото попадение падна още в 4-та минута, като Санти Мина даде преднина на Селта. Отговорът на Реал дойде в 24-та минута, когато Валверде насочи топката към Бензема. Той на свой ред не сбърка от точката на дузпата и изравни резултата.

Продължавайки устремено играчите на Селта организираха нова атака и в 31-та минута Черви стреля и уцели гредата, но той не сбърка при добавката и отново изведе отбора си напред за 1:2. Малко преди почивката Бензема отново прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада.

Второто полувреме беше също толкова интересно и като първото. Реал успя за няколко минути да обърне резултата в своя полза. В 46-та минута Бензема отново бе точен, а в 55-та минута Винисиус нанесе чудесен удар във вратата на Дитуро и осигури преднина на Реал Мадрид с 3:2.

Головата серия за "Белият балет" продължи с попадение на Камавинга за 4:2, а на финала в 88-та минута Бензема постигна хеттрик за 5:2, с което Реал категорично доказа, че е по-добрият отбор на терена тази вечер.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
175