Вия: Сега вече аз ще гледам изненадата по лицата на съперника


Н. Гавазов

Вия: Сега вече аз ще гледам изненадата по лицата на съперника

Бившият нападател на Валенсия Давид Вия призна, че е обзет от много странни емоции при завръщането си на „Местая" тази вечер със състава на Барселона. Както е известно, тази вечер във Валенсия се срещат първия и третия в класирането на Примерата дивисион, но за 29-годишния футболист този мач носи особен характер, след като в продължение на пет години защитаваше цветовете на „прилепите". Вила изигра 166 мача за бившия си отбор, в които отбеляза 108 гола.

„Хората във Валенсия бяха много добри с мен и клуба ми помогна да стана това, което съм в момента. Не искам да оскърбявам техните чувства. Ако вкарам гол, аз няма да празнувам", заяви Вия за Radio One.

"Много добре ми е познато чувството на съперничеството между Валенсия и Барселона. Подготовките за мачовете срещу „блауграна" не се отличаваха от обичайните занимания. Готвехме се сериозно, разбирайки, че ни предстои много тичане. И след това, вече в хода на играта правехме всичко възможно, за да се представим добре, но така или иначе губехме с резултати 0:4, 0:6 или 0:3. Сега вече аз ще гледам изненадата по лицата на съперника", допълва бившия играч на Валенсия.

 

  Сподели
207