Леванте и Реал не излъчиха победител в страхотен мач (видео)


FUTBOL-TV

Леванте и Реал не излъчиха победител в страхотен мач (видео)

Леванте и Реал Мадрид направиха фантастичен двубой, завършил наравно 3:3 в мач от втория кръг на Ла Лига. Двубоят на "Суитат де Валенсия" предложи много емоции и обрати. Домакините завършиха мача в намален състав и без вратар, но въпреки това удържаха ценната точка. 

След 5 минути игра Карим Бензема получи страхотен извеждащ пас зад гърба на противниковата защита. Голмайсторът не действа егоистично и подаде към Бейл, който от движение засече топката във вратата – 0:1.

Марти (46‘) и Кампаня (57‘) се разписаха след почивката, за да направят пълен обрат. В 73-ата минута Каземиро пусна пас в коридор за Винисиус Жуниор, който надбяга прекия си пазач и технично реализира за 2:2.

Леванте обаче отново шокира съперника, като това се случи в 73-ата минута. Алаба не успя да се ориентира по най-добрия начин при центриране от фаул и свали с глава топката към Робер Пиер, който нямаше как да сбърка от подобна позиция. Малко след това Кантеро можеше да "затвори" мача, но нацели греда.

В 85-ата минута Винисиус получи пас в наказателното поле и с много техничен удар успя да отбележи за 3:3.

В 87-ата минута домакините останаха в намален състав. Винисиус отново се измъкна зад защитата и вратарят Айтор Фернандес излезе далеч извън наказателното си поле и спря топката с ръка, а съдията го изгони с директен червен картон. На вратата на Леванте се наложи да застане Рубен Везо, тъй като треньорът бе извършил всичките си смени. До края обаче до нов гол не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
221