Депай измъкна точката за Барса срещу Билбао (видео)


FUTBOL-TV

Депай измъкна точката за Барса срещу Билбао (видео)

Атлетик Билбао и Барселона завършиха 1:1 в любопитен двубой от Ла Лига. Двата тима се "захапаха" здраво на "Сан Мамес", като всеки един от тях може да има претенции за пропуснатия шанс за пълен точков актив.

През първата част не бе скучно, макар че гол не падна. В 11-ата минута удар на Сансет разтресе гредата на вратата на гостите. В 31-ата Пике беше заменен от Роналд Араухо заради контузия. В добавеното време на първата част Араухо се разписа със задна ножица, но беше отсъден фаул в атака на Брейтуейт срещу Микел Баленсиага.

"Сан Мамес" ликуваше малко след началото на второто полувреме. В 50-ата минута Икер Муниаин центрира от корнер, Антоан Гризман закъсня с пресичането на паса и това позволи на Иниго Мартинес да продължи към мрежата на безпомощния в този миг Нето.

В 74-ата Де Йонг опита прехвърлящ удар, който кацна върху напречната греда. Само минута по-късно обаче Депай демонстрира по-голяма точност и изравни резултата с мощен изстрел - 1:1.

В 86-ата нападателят пропусна да направи обрата пълен, след като шутът му по земя мина в близост до вратата.

Буквално в последните секунди на мача Ерик Гарсия си изкара червен картон, оставяйки "блаугранас" с 10 души на терена. Все пак до нов гол не се стигна. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
289