Реал Мадрид мачка в повторния дебют на Анчелоти


FUTBOL-TV

Реал Мадрид мачка в повторния дебют на Анчелоти

Реал Мадрид спечели първия си мач за новия сезон в Ла Лига. "Кралете" белязаха с триумф повторния дебют на Карло Анчелоти начело на тима, справяйки се като гост с Алавес (1:4). Италианският специалист изненада мнозина и пусна сред титулярите Гарет Бейл, заиграл в атака заедно с Карим Бензема и Еден Азар.

През първата част играта бе равностойна, като положения имаше и пред двете врати, но до гол не се стигна. След почивката обаче паднаха цели пет попадения. В 48-ата минута Бейл центрира отляво, топката мина над намиращия се в засада Бензема и стигна до Васкес. Десният бек подаде на Азар, който остави топката за Бензема и французинът разстреля Пачеко.

Не бяха изминали и десет минути, когато Реал удвои своята преднина. Начо се оказа на точното място при отлични действия на Модрич и записа името си сред голмайсторите.

Карим Бензема реши всичко с втория си гол в мача в 63-ата минута, когато след няколко последователни удара с спасявания на вратаря на Алавес, успя да прокара топката покрай стража за 3:0.

Малко след това Едер Милитао, който загуби топката от Гуидети, а шведът беше повален от Куртоа в наказателното поле. Хоселу шутира силно и точно от отсъдената дузпа - 1:3.

В добавеното време Винисиус откри головата си сметка за сезона след перфектно центриране на Алаба и по този начин бе оформен крайния резултат в срещата. 

  Сподели
181