Варан написа прощално писмо


Н. Гавазов

Варан написа прощално писмо

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан се обърна към Реал Мадрид, за който игра от 10 години.

"Последните няколко дни бяха изпълнени с много емоции и чувства, които сега искам да споделя с вас. След 10 невероятни и прекрасни години в Реал Мадрид, клуб, който завинаги ще остане в сърцето ми, дойде денят за сбогом.

От пристигането ми през 2011 г. заедно надминахме всички очаквания и постигнахме това, за което дори не можех да мечтая. Искам да благодаря на всички треньори, на всички, които работят или са работили в клуба, за всичко, което са направили за мен.

Много благодаря на всички фенове на Реал Мадрид, които винаги са ми давали любов и със своите високи изисквания ме карат да давам всичко от себе си и да се боря за всяка победа. Имах привилегията да споделя съблекалнята с най -добрите играчи в света. Никога няма да забравя безбройните победи. Разбирам, че е голяма чест да преживея тези специални моменти.

И накрая, искам да благодаря на всички испанци и особено на Мадрид, където се родиха двете ми деца. Тази страна винаги ще бъде специална за мен. Беше невероятно пътуване във всеки смисъл. Тръгвам с чувството, че съм дал всичко. Не бих променил нищо в тази история.

Започва нова глава ... “, написа Варан в своя  "инстаграм“.

  Сподели
276