Торес оглави младежите на Атлетико


Н. Гавазов

Торес оглави младежите на Атлетико

Бившият нападател на Атлетико, Челси, Ливърпул и испанския национален отбор Фернандо Торес бе назначен за старши -треньор на младежкия отбор Атлетико, информира официалният сайт на "дюшекчиите".

"Фернандо Торес се завърна у дома. Легендата на червено-белите се завръща в клуба, за да се присъедини към треньорските редици на академията и да води младежкия отбор на Атлетико.

Той е близо до нашия клуб, тъй като се присъединява към академията на Атлетико през 1995 г. на 11-годишна възраст, а през 2001 г. дебютира в основния отбор. След това игра в Ливърпул, Лондон, Милано, но в края на игровата си кариера се завърна в Атлетико и отново се завръща. Добре дошъл у дома, Фернандо!", съобщава пресслужбата на мадридския клуб.

По време на игровата си кариера Фернандо играе за Атлетико, Ливърпул, Челси, Милано и японския Саган Тосу. През юни 2019 г. Торес официално обяви за прекратяване на кариерата си  като футболист. През 2021 г. испанецът възобновява игровата си кариера, но малко след това отново окачи бутонките на пирона.

  Сподели
176