Излезе запис с изказване на Перес за Дел Боске


Н. Гавазов

Излезе запис с изказване на Перес за Дел Боске

Стенограмите на ярките и скандални изявления на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес от публикуваните аудиозаписи на разговорите му продължават да се появяват в мрежата. Този път емоционална реч засегна работата на известния треньор Висенте дел Боске, който оглавяваше Кралския клуб от 1999 до 2003 година.

"Дел Боске не знае как да тренира и не разбира тактики. Той е глупак. Не му се предлага работа, защото всички знаят, че той не е треньор. Дел Боске е най-голямата измама, която съм виждал в живота си.

Бих искал да ви помоля да говорите с президента на Бешикташ, за да може той да ви разкаже за чувствата, които е изпитвал, когато клубът му е бил оглавяван от Дел Боске.

Висенте не можеше да контролира съблекалня, пълна със звездни играчи като Бекъм, Фиго или Зидан. Фиго се премести в Реал Мадрид и стана близък приятел на Раул, и двамата, заедно с Йеро, управляваха съблекалнята. Горкият Висенте, той не реши нищо там.

Казват, че той ще води испанския национален отбор? Само там го няма", заяви Перес.

По-рано стана известно, че Перес няма да остави публикации без отговор със скандалните си изявления от последните години. Ръководителят на "Кралския клуб“ вече е предал необходимите документи на адвокатската кантора. В близко бъдеще Перес и неговите представители ще съдят изданието, публикувало този аудио материал.

  Сподели
454