Рамос: Реал отказа да продължи договора


Н. Гавазов

Рамос: Реал отказа да продължи договора

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че е приел условията на клуба, но въпреки това "бланкосите" са отказали да продължат сътрудничеството си с него.

"Всяка минута, през която обличах фланелката на Реал Мадрид, сърцето ми отиваше в петите. Никога не съм искал да напускам клуба. Искам да благодаря на пресата и всички останали, които дойдоха на това събитие. Съгласих се на намаляване на заплатата, но Реал не поднови договора.

През последните месеци клубът ми предложи 1-годишен договор с 10% намаление на заплатите. Парите никога не са били проблем. Просто исках 2 години. Без съмнение отново бих подписал договор с Реал Мадрид. Хиляди пъти. Връзката ми с президента е изключителна. Връзка между баща и син. Няма да казвам лоши неща за него. Той накара мен и семейството ми да живеем невероятно 16 години.

Много исках двугодишен договор. Заслужавам това. Реал Мадрид и Серхио Рамос са перфектния съюз. Сега е време да потърсим друг отбор, щастие и още трофеи. Никога не съм мислил за нови клубове ... Няколко пъти ми се обаждаха, но никога не мислех да търся нов клуб

Севиля и Барселона? Няма да съм в тези клубове. Винаги съм искал да остана тук, в този клуб. Да, казах на ръководството да планира бъдещето, защото няма играч, който да е по-важен от клуба. Плановете на клуба трябва да бъдат изпълнени", заяви Рамос.

  Сподели
227