Кунде: Искам да играя в по-голям клуб


Н. Гавазов

Кунде: Искам да играя в по-голям клуб

Защитникът на Севиля Жул Кунде заяви, че не съжалява за избора си да премине в испанския отбор, но иска да играе в още по-статусен клуб.

"Преместването в Севиля бе най-добрият вариант за подобряване на играта ми. Не съжалявам за избора си. Играх в голям клуб, но бих искал да играя в още по-голям. Да видим какво ме очаква в бъдеще“, цитира Telefoot думите на Кунде.

По-рано стана известно, че Реал води преговори за трансфера на Кунде. Настоящият договор на футболиста  със Севиля е до 2024 година. Порталът Transfermarkt оценява играча на 60 милиона евро.

Съобщава се също, че Кунде може да премине в Манчестър Юнайтед. Английският клуб е готов да предложи до 70 милиона евро за 22-годишния централен защитник. Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер иска Кунде да бъде двойка  с Хари Магуайър в центъра на отбраната. Интерес към французина проявяват също така от  Барселона и Пари Сен Жермен.

През сезон 2020/2021 22-годишният французин изигра 34 мача в испанското първенство, вкара два гола и осигури една асистенция.

  Сподели
169