Валенсия обърна Атлетико (видео)


В. Мухарски

Валенсия обърна Атлетико (видео)

Атлетико (Мд) допусна домакинска загуба от Валенсия - 1:2. Двубоят от 23-ти кръг на Примиера, игран на "Висенте Калдерон", започна с минута мълчание. Мадридчани поведоха още в 3-ата минута и дадоха индикации, че лесно ще вземат мача. Автор на попадението за "дюшекчиите" бе Рейес. Крилото преодоля двама противникови защитници и с удар от далечно разстояние откри резултата. Пропуски през първата част направи Фран Мерида.

4 минути преди края на първата част Хоакин Санчес възстанови равенството. Грешка на Луис Переа позволи на Хоакин да се разпише и по този начин да изравни резултата. През второто полувреме Атетико имаше възможност да дръпне отново в резултата, когато в 56-ата минута Диего Форлан получи правото да изпълни дузпа. Ударът на нападателя попадна в гредата, като по този начин попари надеждите за победа на неговия тим.

В 65-ата минута пред Агуеро се откри шанс да се разпише, но Гуаита не позволи на домакините да поведат отново. И когато най-малко се очакваше Хоакин за втори път накза "червено-белите" с гол в 86-ата минута, носейки победата на "прилепите". Минути преди последния съдийски сигнал Годин получи директен червен картон.

Видео: Тук


  Сподели
279