Валдано: Това е най-добрата Барселона, която познавам


Н. Гавазов

Валдано: Това е най-добрата Барселона, която познавам

Директорът на Реал Мадрид Хорхе Валдано се срещна вчера с журналисти и даде своето мнение за основния съперник на „белите" в първенството Барселона. Според него, това е най-силния отбор, който някога са имали каталунците, което поставя много трудни задачи пред Кралския клуб. Босът не пропусна също така още един път да подчертае, че Моуриньо е идеалният вариант за Белия балет, с което отново отговори на критиците, че между двамата зрее конфликт.

„Нашият съперник е най-добрата Барселона в цялата история на клуба им. Пред нас стои наистина трудна задача да им отнемем хегемонията и за да се справим с това, на нас ни е нужен много добър треньор. Смятам, че в момента Моуриньо е идеалният човек, който може да помогне на Реал", заяви Валдано за Cadena 100.

"Барселона преживява невероятни моменти, но Реал е в състояние и е длъжен да се противопостави. Просто на нас ни е непознат гена на поражението. Смятам също така, че ключов фактор за техните успехи е техния наставник Пеп Гуардиола. Той се намира от толкова години на „Ноу Камп", че познава до съвършенство цялата структура на клуба", завършва директорът на Реал.

 

  Сподели
99