Барса се провали у дома срещу Гранада (видео)


FUTBOL-TV

Барса се провали у дома срещу Гранада (видео)

Барселона инкасира поражение, при това у дома. Каталунците загубиха от Гранада с 1:2 на "Камп Ноу" в отложен мач от 33-ия кръг на Ла Лига. Победа за днешния домакин щеше да значи излизането им на първото място и то с една точка аванс пред Атлетико Мадрид и на три пред Реал Мадрид. Това обаче не се случи.

Лионел Меси откри резултата в 23-ата минута. Антоан Гризман изпрати отличен извеждащ пас към Лионел Меси, който нямаше как да сбърка и заби топката в долния десен ъгъл.

В 36-та аржентинецът засече центриране в наказателното поле, но прати топката на сантиметри от лявата греда. След почивката Гризман пробва изстрел от границата на пеналта, но също много близко покрай целта. В 53-та Роберто пробва късмета си с от воле и топката прелетя над напречната греда.

Пропуските на Барса натежаха в 63-та минута, когато Гранада изравни. Дарвин Мачис засече по отличен начин центриране в наказателното поле на Барса и с перфектен изстрел изравни.

В 78-ата Гризман намери Жерард Пике пред противниковата врата, но отиграването на защитника прати топката в аут. При следващата атака на гостите Адриан Марин центрира към Молина, чийто удар с глава донесе пълния обрат в мача.

Така Барселона остава трети с 71 точки – толкова, колкото има и вторият Реал (Мадрид), а Атлетико остава лидер със 73 пункта. Гранада пък остава осми, но вече на само четири точки от зона “Европа", където е Виляреал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
139