Реал Мадрид спечели само точка срещу Бетис (видео)


FUTBOL-TV

Реал Мадрид спечели само точка срещу Бетис (видео)

Реал Мадрид пропусна огромен шанс да се изравни по точки с лидера Атлетико Мадрид в испанското футболно първенство.

 Реал и Бетис завършиха наравно 0:0 в сблъсъка между двата тима от 32-ия кръг на Ла Лига. 

Срещата под дъжда на "Алфредо ди Стефано" завърши при резултат 0:0. 

Домакините повече търсеха победата, но имаха трудности в атака, като създадоха твърде малко реални голови положения. Първото и най-изгодно голово положение бе в 26-ата минута, когато Родриго стреля към долния ляв ъгъл, но Клаудио Браво се намеси повече от добре и изби в ъглов удар.

След почивката бе по-интересно. Гостите разчитаха на контраатаката, като имаха няколко доста добри положения, но не се възползваха от тях. 

В 56-ата минута Родриго опита удар от далечна дистанция, но топката срещна напречната греда. Малко след това Гидо Родригес пропусна страхотен шанс да отбележи. Той стреля от добра позиция, но топката попадна в Тибо Куртоа. Нов шанс за Бетис бе създаден в 64-ата минута, но Лука Модрич успя да предотврати попадението във вратата си.

Самият Модрич можеше да отбележи гол в 66-ата минута. Той стреля към долния десен ъгъл, но Клаудио Браво отново бе на своето място и изби.

В 75-ата Винисиус използва бързината си, за да нахлуе в противниковата половина, след което нанесе изстрел, който обаче се оказа твърде слаб, за да затрудни Клаудио Браво.

До края на срещата така и не падна победният гол и двата отбора си разделиха по една точка. 

Това равенство обаче попречи на "Белия балет" да се изравни на върха с лидера Атлетико Мадрид, който е и с мач по-малко.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
146