Анонс на 32-ри кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 32-ри кръг на Примера Дивисион

Леванте – Севиля
Дата: 21.04.2021 г.
Час: 20:00

Леванте допусна четвърта загуба за последните си шест мача в Ла Лига и втора поред на собствен терен. Този път "жабките“ бяха разбити с 1:5 от Виляреал. Валенсианци са 9-ти и имат 38 точки. Вукчевич, Кампаня, Радоя и Мирамон са контузени, а Клерк е с наказание.

Севиля постигна трета поредна победа в първенството и общо седма за последните си десет мача. Преди няколко дни "рохибланкос“ стигнаха до обрат за крайното 2:1 на гости на Реал Сосиедад. Селекцията на Хулен Лопетеги е все така на 4-то място и вече има 64 точки, като е на шест от лидера Атлетико Мадрид. Гомес е под въпрос.

Прогноза: Леванте – Севиля 0:3


Осасуна – Валенсия
Дата: 21.04.2021 г.
Час: 20:00

След трите поредни ремита сега Осасуна е в серия от два последователни успеха. В предишния кръг северняците сразиха с 2:0 у дома новака Елче. Играчите на Хагоба Арасате вече имат 37 точки и се изкачиха до 12-ата позиция в таблицата. Мартинес, Крус и Перес са аут.

Валенсия направи второ поредно равенство 2:2 в Примера. Този път "прилепите“ стигнаха до точка при гостуването си на амбициозния състав на Бетис. Хората на Хави Грасия са с 35 пункта и са на 14-то място в подреждането. Силесен е контузен, а Гомес е с наказание.

Прогноза: Осасуна – Валенсия 1:1


Бетис – Атлетик Билбао
Дата: 21.04.2021 г.
Час: 21:00

Борещият се за място в европейските клубни турнири Бетис записа трета поредно равенство в Ла Лига. В предишния кръг "зелено-белите“ на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка не успяха да се справят у дома срещу Валенсия за крайното 2:2. Възпитаниците на Мануел Пелегрини са 6-ти и имат 48 точки. Камараса и Мартин са с травми за севилци.

Атлетик Билбао пък е в серия от четири последователни ремита. В последния си мач от първенството баските направиха 0:0 у дома срещу Алавес. Преди няколко дни на "лъвовете“ им се случи това, което най-малко искаха и загубиха втория финал за Купата на Краля, който тимът изигра в рамките на две седмици. Този път играчите на Марселино Гарсия Торал бяха разбити с 0:4 от Барселона. Така Атлетик вече няма шанс за участие в Лига Европа, а в момента северняците са 11-ти и имат 37 пункта. Капа е наказан.

Прогноза: Бетис – Атлетик Билбао 2:1


Алавес – Виляреал
Дата: 21.04.2021 г.
Час: 22:00

Борещият се за оцеляване отбор на Алавес прекъсна серията от осем поредни кръга без победа и преди няколко дни "синьо-белите“ се наложиха с 1:0 у дома над Уеска, който е пряк претендент за място в елитната дивизия. Баските имат 27 точки и успяха да се измъкнат от опасната зона, като вече са на 16-то място. Ели е контузен за домакините.

Виляреал се върна бързо обратно на победния път и постигна четвърти успех за последните си пет мача в Примера. "Жълтата подводница“ разби с 5:1 като гост Леванте и така хората на Унай Емери вече имат 49 точки, изкачвайки се на 5-то място в колоната. Ибора е аут.

Прогноза: Алавес – Виляреал 1:3


Елче – Валядолид
Дата: 21.04.2021 г.
Час: 22:00

Новакът Елче допусна втора поредна загуба и 15-та до момента. В предишния кръг валенсианци отстъпиха 0:2 на гости на Осасуна. Отборът от едноименния град остава в зоната на изпадащите и е на предпоследното 19-то място, с актив от 26 пункта, което засега е на точка от спасението. Карийо е аут за домакините.

Валядолид също е в серия от две последователни поражения. Този път кастилци паднаха 1:2 у дома от Гранада. "Виолетовите“ също са под чертата, като се намират на 18-та позиция и имат 27 точки. Ел Ямик, Гарсия и Санчес са контузени.

Прогноза: Елче – Валядолид 0:0


Гранада – Ейбар
Дата: 22.04.2021 г.
Час: 22:00

Отборът на Гранада записа първа победа далеч от дома от декември месец насам. В предишния кръг южняците се наложиха с 2:1 на гости на Валядолид. Играчите на Диего Мартинес имат 39 точки и са на 8-мо място в подреждането. Суарес е наказан, а с контузии са Кенеди, Дуарте и Гоналон.

Ейбар все повече се насочва към Сегунда Дивисион. Баските са без успех вече в 14 поредни мача, като баските са в серия от три последователни загуби. В предишния кръг "оръжейниците“ бяха разбити с 0:5 на гости на лидера Атлетико Мадрид. Ейбар е на последното 20-то място и е с 23 точки. Диоп е наказан, а с травми са Еспостио, Хил, Муто и Бигас.

Прогноза: Гранада – Ейбар 2:1


Реал Сосиедад – Селта Виго
Дата: 22.04.2021 г.
Час: 22:00

Реал Сосиедад няма победа вече в пет поредни мача. В предишния кръг баските допуснаха обрат за крайното 1:2 у дома от Севиля. "Синьо-белите“ вече са 7-ми и имат 47 точки. Треньорът Иманол Алгуасил не може да разчита на Цубименди, Меркеланс, Силва и Муньос.

Селта записа втори пореден мач без успех. Този път галисийци направиха нулево реми у дома срещу новака Кадис. "Небесносините“ са 10-ти и имат 38 пункта. Отсъстващи за гостите са Мина, Бланко и Алварес.

Прогноза: Реал Сосиедад – Селта Виго 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
345