Севиля удари Сосиедад и се включи в битката за титлата (видео)


FUTBOL-TV

Севиля удари Сосиедад и се включи в битката за титлата (видео)

Севиля спечели с 2:1 гостуването си на Реал Сосиедад в среща от 33-ия кръг на Ла Лига и запази реални шансове за титлата този сезон.

Мачът започна ударно за домакините, които поведоха още в петата минута. Със страхотно първо докосване Карлсо Фернандес овладя пас на границата на наказателното поле и прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Боно за 1:0.

Играчите на Лопетеги можеха да изравнят в 11-ата минута, когато удар Юсеф Ен Насери стреля с глава, но топката се отби в гредата.

Две минути по-късно грешка нямаше и Фернандо пое отскочила от крака на бранител топка и я прати във вратата за 1:1. В 24-ата минута Лукас Окампос уцели левия страничен стълб отблизо. Топката стигна до Ен Несири, който я вкара във вратата на Сосиедад за 2:1. В 39-ата минута Несири отново уцели страничния стълб.

След почивката до нов гол не се стигна, а и положенията пред двете врати бяха по-малко. Севилци се възползваха от шанса, който им се предостави да се доближат до трите основни претенденти за титлата. Тази победа прати севилци (64 точки) само на три пункта, но и с мач повече, от лидера Атлетико (Мадрид), който има 67.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
180