Анонс на 31-ви кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 31-ви кръг на Примера Дивисион

Осасуна – Елче
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 15:00

След три поредни равенства отборът на Осасуна постигна победа. В предишния кръг северняците се наложиха изненадващо с 2:1 на гости на амбициозния Виляреал. По този начин играчите на Хагоба Арасате събраха 34 точки и се отдалечиха на осем пункта от зоната на изпадащите, като Осасуна е на 14-та позиция. Крус и Перес са контузени за домакините.

Елче пък инкасира поражение с 1:3 от Уеска, като това бе 14-та загуба за валенсианци от началото на сезона. Новакът е под чертата и се намира на 18-то място, с 26 точки, като е на точка от спасението. Фидел е наказан, а Пиати и Карийо са с травми.

Прогноза: Осасуна – Елче 1:0


Реал Сосиедад – Севиля
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 15:00

Валенсия и Реал Сосиедад изиграха здрав двубой, който обаче не предостави победител и срещата от 30-ия кръг на испанската Ла Лига завърши наравно 2:2. Баските могат да съжаляват, тъй като пропиляха аванс от два гола през втората част. С това равенство Реал Сосиедад, който няма победа вече в четири поредни мача, заема е 5-то място с 47 точки. Цубименди е наказан, а с контузии са Муньос, Силва, Ияраменди, Моя, Гуриди и Сангали.

В голов трилър, преминал през няколко обрата, Севиля записа седма победа за последните си десет мача в Примера. Този път "рохибланкос“ се наложиха с 4:3 на гости на Селта. Хората на Хулен Лопетеги са все така на 4-то място и имат 61 точки. Ескудеро е аут за гостите.

Прогноза: Реал Сосиедад – Севиля 2:3


Алавес – Уеска
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 17:15

Борещият се за оцеляване състав на Алавес записа осми пореден двубой без победа в първенството. В предишния кръг "синьо-белите“ направиха 0:0 в регионален баски сблъсък срещу Атлетик Билбао. Северняците са на предпоследната 19-та позиция с 24 точки. Леюн е наказан, а Пелистри и Абкар са с контузии.

Новакът Уеска записа втора поредна победа, която измъкна тима от зоната на изпадащите. Този път клубът от провинция Арагон се наложи с 3:1 у дома над Елче. Уеска е на 16-то място и има 27 пункта. Мафео и Антиверос са с травми.

Прогноза: Алавес – Уеска 0:0


Бетис – Валенсия
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 19:30

Коравият състав на Бетис записа второ поредно равенство, след като в предишния кръг "зелено-белите“ направиха 1:1 у дома срещу лидера Атлетико Мадрид. И двата гола паднаха през първото полувреме. Караско изведе гостите в петата минута, а Тейо изравни в 20-та минута. С добавената точка селекцията на Мануел Пелегрини е 6-ти и има 47 точки. Иглесиас е аут за домакините.

Валенсия и Реал Сосиедад изиграха здрав двубой, който обаче не предостави победител и срещата от 30-ия кръг на испанската Ла Лига завърши наравно 2:2. "Прилепите“ показаха характер и след почивката съумяха да заличат пасив от два гола, за да стигнат до реми. "Лос че“ е на 13-то място и има 34 точки. Гомес и Паулища са наказани, а Силесен е контузен.

Прогноза: Бетис – Валенсия 1:1


Кадис – Селта Виго
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 19:30

Новакът Кадис записа втора поредна победа в Ла Лига. Преди седмица андалусци се наложиха с 1:0 на гости на Хетафе. Така южняците събраха 35 точки и вече са на 12-то място в подреждането. Аут за "лос амарийос“ е Фернандес.

Селта инкасира втора поредна домакинска загуба и галисийци са без успех вече в четири последователни мача на собствен терен. Този път "небесносините“ отстъпиха с 3:4 от Севиля в двубой, който премина през няколко обрата. Селта е на 10-то място и е с 37 точки. Мина, Бланко, Мор и Алварес са в лазарета на гостите.

Прогноза: Кадис – Селта Виго 2:2


Леванте – Виляреал
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 22:00

Леванте сложи край на серията от две поредни загуби и в предишния кръг "жабките“ се наложиха с 1:0 на гости на последния Ейбар. С добавените нови три точки валенсианци имат общо 38 и се изкачиха на 9-то място в колоната. Радоя, Мирамон и Вукчевич са контузени.

Виляреал допусна изненадваща загуба с 1:2 при домакинството на Осасуна в мач от 30-ия кръг на Ла Лига и по този начин компрометира сериозно шансовете си за класиране в европейските клубни турнири през следващия сезон. Поражението сложи край на победната серия от три последователни успеха на "жълтата подводница“, като хората на Унай Емери са 7-ми и имат 46 точки. Еступинян е контузен.

Прогноза: Леванте – Виляреал 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
391