Реал спечели Ел Класико (видео)


FUTBOL-TV

Реал спечели Ел Класико (видео)

Реал Мадрид спечели с 2:1 голямото дерби срещу Барселона, като по този начин попречиха на каталунците поне временно да оглавят класирането в Ла Лига.

13-ата минута се оказа фатална за Барса. Тогава Валверде премина през няколко футболисти, подаде към нахлуващият отдясно Лукас Васкес, който намери Бензема. Французинът изненада гостите с атрактивен удар от движение, давайки аванс на столичани.

След по-малко от половин час игра на таблото вече пишеше 2:0. Кроос изпълни добре фаул, кълбото рикошира последователно в телата на Сержиньо Дест и Жорди Алба и влетя в мрежата на гостите. В 35-ата минута Валверде нацели гредата.

"Лос кулес" намалиха изоставането си след точно час игра. Тогава едно центриране отляво стана трудно за овлядяване заради хлъзгавия терен и Мингеса засече за 2:1. Малко по-късно рикошет в тялото на Роналд Араухо за малко да завърши с автогол, но в крайна сметка гредата ги спаси.

В 83-ата минута Алба пропусна да се разпише от добра позиция. До края имаше още интересни положения, но в крайна сметка победата отива на сметката на Реал. Трябва да се отбележи, че в края на редовното време Каземиро беше изгонен за втори жълт картон (първият му бе 3 по-рано). 

Така Реал се изравни по точки с лидера Атлетико, но "дюшекчиите" са с мач по-малко.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
182