Атлетико гони задължителен успех срещу Бетис


Н. Атанасов

Атлетико гони задължителен успех срещу Бетис

Бетис – Атлетико Мадрид
Стадион: "Бенито Виямарин“, Севиля
Дата: 11.04.2021 г.
Час: 22:00

Коравият тим на Бетис не успя да спечели във второ поредно гостуване. В предишния кръг "зелено-белите“ направиха 1:1 при визитата си на новака Елче. С добавената точка играчите на Мануел Пелегрини са 6-ти и имат 46 пункта, като продължават да са активно замесени за място в Лига Европа.

Аут за домакините са Камараса, Мартин и Руис.

Водачът в испанското първенство Атлетико Мадрид е на път да отстъпи предимството си в съревнованието за титлата. Тимът на Диего Симеоне загуби с 0:1 при гостуването си на Севиля и отвори вратата пред Реал и Барселона. Маркос Акуня вкара с глава в 70-ата минута след хубава атака и подаване на Хесус Навас от аутлинията. Столичани обаче протестираха, след като секунди преди това имаше игра с ръка на Лукас Окампос, която не бе отсъдена. Голът обаче бе зачетен. Севиля имаше повече възможности за гол, като в началото Лукас Окампос пропусна дузпа.

Поражението оставя Атлетико на върха с 66 точки, но Барселона вече е само на точка зад "дюшекчиите“, а градският съперник Реал е с три пункта по-малко.

Неприятната новина за треньора Диего Симеоне е, че не може да разчита на звездата на тима Луис Суарес, който ще е извън терените в следващите три седмици. Другите, които пропускат новото гостуване в Севиля са наказаните Кондогбия и Йоренте. Дембеле и Витоло пък до последно ще са под въпрос.

Прогноза: Бетис – Атлетико Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)
 
Облак
   
Савич
Хименес
Ермосо
Трипиър
Лемар
Коке
Ерера
Караско
Кореа
Феликс
Иглесиас
Фекир
Каналес
Руйбал
Родригес
Гуардадо
Морено
Сидней
Манди
Емерсон
   
Браво
 
Бетис (Мануел Пелегрини)

Обоснована прогноза: Бетис - Атлетико Мадрид 1:2

  Сподели
387