Реал постигна своето като гости на Селта (видео)


FUTBOL-TV

Реал постигна своето като гости на Селта (видео)

Реал Мадрид победи Селта с 3:1 като гост в мач от 28-ия кръг на Ла Лига. Два гола на Карим Бензема и попадение от Марко Асенсио донесоха успеха на тима на Зидан. За домакините точен бе Санти Мина.

Мадридчани откриха в 20-ата минута.Тони Кроос сервира подаде на Карим Бензема на ръба на наказателното поле, който я изстреля в долния десен ъгъл за 0:1.

Десет минути по-късно отново комбинация между Тони Кроос и Карим Бензема завърши с гол. Германецът успя да отнеме топката от играч на Селта и чукна към Бензема, който вкара втория си гол в мача. 

Много бързо Санти Мина можеше да върне едно попадение, но техничният му удар с пета не попадна в очертанията на вратата на Куртоа.

Все пак това се случи в 40-ата минута, когато Мина засече центриране от фаул и с глава преодоля вратаря на мадридчани – 1:2.

В добавеното време на мача Карим Бензема отигра със страхотно центриране към Марко Асенсио, който намери пространство в наказателното поле, за да вкара топката в мрежата за крайното 1:3.

След успеха на "Балайдос" Реал вече има актив от 60 точки на втората позиция във временното класиране. Лидер е Атлетико Мадрид с 63. Селта пък е 11-и с 34 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
326