Куман: Показахме истинското си лице


Н. Гавазов

Куман: Показахме истинското си лице

Старши -треньорът на Барселона Роналд Куман обобщи резултата от реванша с Пари Сен Жермен (1: 1, 2: 5) в 1/8-финалите на Шампионската лига.

"Изпитваме добри чувства след мача с ПСЖ. Да, бяхме елиминирани и много съжаляваме, но Барселона ги затрудни в този мач. През първото полувреме показахме отлична игра и заслужавахме да водим с 2:1 на почивката, но при 2: 1 всичко можеше да се окаже по различен начин. Рискувахме, натискахме, доминирахме и създавахме достатъчно шансове, но не се възползвахме от тях.

Барселона тръгва по различен път. Жалко е, че Меси и Роналдо не стигнаха до четвъртфиналите. Но самият Лионел трябва да реши ситуацията с бъдещето си, никой няма да му помогне в това. Вече вижда, че отборът се движи в правилната посока. И като се имат предвид промените, които направихме и броят на младите футболисти, които само растат, той не може да се съмнява в бъдещето на този отбор. Всеки може да бъде горд, включително и нашият президент. Показахме истинското си лице, от първата до последната секунда видяхме Барселона, която искаше да спечели този мач“, заяви Куман.

  Сподели
452