Моуриньо: Играчите ме помислиха за луд, когато казах, че се радвам на гола


Н. Гавазов

Моуриньо: Играчите ме помислиха за луд, когато казах, че се радвам на гола

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира победата на "шпорите" с 4:1 над Кристъл Палас  в мач от 27-ия кръг на Висшата лига срещу Кристъл Палас (4: 1).

"Когато пропускащ в последната минута на първото полувреме, често се случва да влезете в съблекалнята с лошо настроение и да започнете второто полувреме, съжалявайки за пропуснатия гол. Но начинът, по който отборът ми започна второто полувреме, показва, че сега Тотнъм е доволен от себе си, играе  по-добре, не изпитва  негативен натиск. Получи се добра седмица за нас. Следващата седмица ни чака най-важният мач в Лига Европа и дербито с Арсенал. Няма нищо по-добро от спечелването  на всичките  девет точки тази седмица.

По време на почивката казах на играчите, че съм много щастлив от пропуснатия гол. Помислиха, че съм луд. Това бе потвърждение за играчите, че ако загубите контрол и започнете да се предавате, те ще направят едно, две, три центрирания и ще бъде трудно да запазят вратата.

Резултатът 1: 1 ни постави в позиция, в която трябваше да продължим напред. Заради пропуснат гол в края на първото полувреме всичко мина по следния начин: 2: 1, 3: 1, а не 2: 1 и обратно. Мисля, че предадох това чувство на играчите. Те бяха спокойни и оптимистични “, цитира BBC португалеца.

  Сподели
433