Адебайор: Ще дам всичко от себе си, за да донеса успех на Реал Мадрид


Н. Гавазов

Адебайор: Ще дам всичко от себе си, за да донеса успех на Реал Мадрид

Новият нападател на Реал Мадрид Емануел Адебайор днес бе представен официално пред медиите, след като вчера премина медицински прегледи. След пресконференцията, тогоанският национал проведе и първата си тренировка с екипа на „белите". Той взе участие в занятията на втория отбор на Кралския клуб. Към него се присъединиха също така Педро Леон и Естебан Гранеро.

Пред медиите Адебайор заяви, че се радва много от факта, че ще защитава цветовете на отбор като Реал Мадрид и обеща, че ще направи всичко възможно, за да донесе успех на отбора.

„Аз много се радвам от това къде се намирам. Особено след това, което ми се случи през последните шест месеци. Аз съм футболист и имам нужда от игрова практика. Манчини крайно неразбираемо за мен действаше - той ми вярваше, но се доверяваше на други играчи. Аз искам да играя, а Реал ми предоставя тази възможност. За половин година съм свързан с Мадрид. Това е голяма чест за мен и аз обещавам, че ще дам максимума от себе си, за да донеса успех на Реал", заяви Адебайор.

 

  Сподели
95