Барса с важна победа над Севиля (видео)


FUTBOL-TV

Барса с важна победа над Севиля (видео)

С нов опит на Куман да изгради Барселона в схема 3-4-3, каталунците записаха един от най-убедителните си мачове и подчиниха Севиля на "Рамон Санчес Писхуан" с 2:0.

След половин час игра Лео Меси изведе Дембеле с перфектен пас, а крилото прокара топката между краката на Буну за 1:0 в полза на каталунците. 

Точно един час след началото на мача Сержиньо Дест пропиля страхотен шанс за гостите. Той пое отбита топка в наказателното поле и шутира, но право десния страничен стълб.

В 68-ата Лангле вкара топката в противниковата мрежа, но при вдигнат флаг за засада, която беше потвърдена от ВАР. Десет минути преди края Несири прати топката във вратата на гостите, но и това попадение бе отменено, този път заради игра с ръка.

Пет минути преди края на редовното време падна второто попадение. Меси напредна, опита да прехвърли Боно, но ударът не се получи. Топката обаче отново се озова в него и при добавката аржентинецът бе безгрешен.

Победата изкачи Барселона на второ място в класирането, на само две от лидера Атлетико Мадрид, но "дюшекчиите" са с два мача по-малко. Севиля пък остава на 4-та позиция, на 7 пункта от върха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
200