Барселона няма да загуби в Севиля


Н. Гавазов

Барселона няма да загуби в Севиля

Севиля - Барселона

Стадион: "Санчес Писхуан", Севиля

Дата: 27.02.2021 г.

Час: 17:15 ч.

Съдия: Алехандро Хернандес

Севиля посреща Барселона в двубой от 25-я кръг на Примера дивисион. По всичко изглежда, че това е най-подходящото време за андалусците да посрещнат своя конкурент и да го изместят от третата позиция в таблицата за класиране. Но дали каталунците няма да проявят характер и да демонстрират класа, което ще им помогне да продължат да мечтаят за титла?

Севиля влиза в мача в перфектна форма. Хората на Хулиен Лопетеги се намират в победна серия в Ла Лига от седем срещи. Освен това андалусците постигнаха девет победи в последните си десет мача във всичко турнири. Единственото поражение на тима е от Борусия Дортмунд в Шампионска лига. В миналия кръг Севиля се наложи с 2:0 над Осасуна в спокоен двубой, което позволи н тима да остане на две точки от третия Барселона.

Каталунците претърпяха поражение с 2:0 тук в началото на месеца в мач от Купата за Краля и с играта си поставиха под съмнение по-нататъшното си участие в турнира. След това "блаугранас" изигра четири мача, в които постигна две победи над непретенциозните Алавес и Елче, равенство срещу аутсайдера Кадис и загуба от ПСЖ в Шампионска лига. Като цяло играта на вицешампионите е непостоянна, а особено безпокойство предизвикват действията на защитата, заради които тимът загуби много точки. Добрата новина е, че Атлетико Мадрид и Реал Мадрид също се препънаха и така каталунците се доближиха на 5 пункта от лидера в лицето на "дюшекчиите".

Домакините са без контузените Акуня и Окампос. Гостите не могат да разчитат на Фати, Коутиньо и Роберто. Араухо е под въпрос.

Каквито и проблеми да има Барселона, класата на играчите и на отбора е вън от съмнение. От друга страна обаче Севиля се намира в перфектна форма, а неотдавнашната победа ще даде допълнителна мотивация на играчите на Лопетеги, които разбраха, че "дяволът не е толкова черен". Очакванията са за равностоен двубой, в който съперниците могат да поразят вратата на съперника и тук е едно от предложенията ни: "И двата отбора да отбележат". Що се отнася до знака, ние няма да споделим общото мнение на експерти и ще посъветваме почитателите на залозите да използват "Х2".

Прогноза: Севиля – Барселона 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Роналд Куман)
 
Тер Щеген
   
Дест
Пике
Ленгле
Алба
Педри
Бускетс
Де Йонг
Дембеле
Меси
Гризман
Гомес
Ен Несири
Сусо
Жордан
Фернандо
Ракитич
Ескудеро
Карлос
Коунде
Навас
   
Боно
 
Севиля (Хулиен Лопетеги)

Обоснована прогноза: Севиля - Барселона 1:1

  Сподели
260