Барса се поздрави с победа в страхотен мач срещу Бетис (видео)


FUTBOL-TV

Барса се поздрави с победа в страхотен мач срещу Бетис (видео)

Барселона нанесе първа загуба на Бетис за 2021-ва, побеждавайки тима на Пелегрини с 3:2 в шеметен мач на "Бенито Виямарин".

Каталунците започнаха мача без част от титулярите си.

Бетис опита да застраши вратата на Барса в 26-ата минута след шут на Хуанми, а в 38-ата Борха Иглесиас откри резултата, след като получи хубав пас от Емерсон и отблизо вкара за 1:0.

В 57-ата минута супер звездата Лионел Меси се появи в игра. Само три минути по-късно той успя да вкара. Аржентинецът овладя по елегентен начин добро подаване от страна на Осман Дембеле, вдигна поглед и закова неспасяемо топката в десния ъгъл с удар от ръба на наказателното поле за 1:1.

В 68-ата минута Барса направи пълен обрат. Алаба получи пас в наказателното поле, той подаде успоредно на голлинията към Гризман, който много нескопосано отигра топката, но късметът се усмихна на французина, тъй като кълбото рикошира в крака на Виктор Руис и се озова в мрежата за 1:2.

 Именно Руис обаче върна интригата в 75-ата минута, забивайки топката с глава след корнер за 2:2.

В 87-ата минута Тринкао заби страхотен гол във вратата на Роблес. Португалецът получи от Меси, стреля от границата на наказателното поле, топката се отби в напречната греда и влетя неспасяемо в мрежата.

Барса се върна на второто място в класирането на 7 точки и два мача повече от лидера Атлетико Мадрид. Бетис пък е седми с 30 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
283