Реал се върна на победния път (видео)


FUTBOL-TV

Реал се върна на победния път (видео)

Испанският шампион Реал Мадрид се върна на победния път след трите си поредни разочароващи мача през този месец. "Белия балет", който бе без заразения с коронавирус Зинедин Зидан, победи Алавес като гост с 4:1 в среща от 20-ия кръг на Ла Лига.

Реал започна ударно мача и поведе в 15-ата минута. Тони Кроос центрира отлично в наказателното поле от ъглов удар и Каземиро с глава прати топката в десния ъгъл на вратата.

Четири минути преди почивката Бензема получи пас с пета от Азар и с премерен изстрел покачи на 2:0 за тима си.

В продължението на първата част и самият Азар успя да запише името си сред голмайсторите, като получи извеждащо подаване, спря си технично кълбото и с технично отиграване залъга вратаря.

В 59-ата минута на срещата домакините от Алавес върнаха едно попадение. След центриране от фаул топката стигна до Хоселу, който с глава матира вратаря на Реал.

Реал си върна аванса от три гола в 70-ата минута след страхотна атака. Тя беше завършена от дълъг диагонален пас от Модрич към Бензема, а французинът преодоля защитник и с удар в далечния ъгъл вкара втория си гол.

След успеха си Реал се намира на второ място в класирането в Примера дивисион с 40 точки. Лидер е тимът на Атлетико Мадрид, който е с 44, но и с два мача по-малко. Алавес пък са 17-ти с 18 точки.
 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
90