Фаре: Меси и Неймар ще играят заедно догодина


Н. Гавазов

 Фаре: Меси и Неймар ще играят заедно догодина

Кандидатът за президент на Барселона Жорди Фаре призна, че поддържа контакти с обкръжението на нападателя на отбора Лионел Меси и нападателя на Пари Сен Жермен Неймар. Според Фаре и двамата играчи ще играят за каталунците през следващата година.

"Неймар ще бъде добре дошъл, но първото нещо, което трябва да направи, е да намали изискванията, да поиска прошка без никакво унижение. Всички грешим. Говорихме с обкръжението му и те ни информираха за "прибиране у дома“. Кой не иска един от тримата най-добри играчи в света да бъде в един отбор? Има опция с искане за трансфер, в най-добрия случай можем да платим 40-45 милиона евро за него.

Меси и Неймар ще играят заедно в Барселона догодина. Сигурен съм, че Лео не иска да си тръгва. Говорих с обкръжението му, той каза, че иска да остане, но иска проект, който да доведе до трофеи. Моята стратегия е всяка година да подновявам договора си с него и след това да създам обща марка на Меси и Барса. След това Лео може да поеме поста почетен президент. Първо обаче трябва да се адаптираме към настоящите трудни условия", заяви Фаре.

  Сподели
264