Реал ще продължи да притиска Барса


Т. Михайлов

Реал ще продължи да притиска Барса

Реал Мадрид - Виляреал
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 09.01.2011
Час: 20:00
Съдия: Фернандес Борбалан


Реал Мадрид посреща Виляреал на “Сантяго Бернабеу” в двубой от 18-ия кръг на Примера дисисион. След мача на Барселона срещу Депортиво на “Риасор”, спечелен от каталунците с 4:0 разликата между двата гранда е 5 точки в полза на шампиона, но Лос Меренгес имат право на отговор в неделя.

Реал е единственият отбор в първенството със 100-процентов актив у дома, печелейки 8 срещи пред своя публика с обща голова разлика от 26:3. В същото време Жозе Моуриньо е със 144 мача без загуба като домакин. Въпросът за “белите” обаче не е да избегнат загубата, а да вземат пълния набор от 3 точки. Миналия уикенд Реал имаше тежко гостуване в мадридското предградие Хетафе, където победи едноименния тим с 3:2. През седмицата пък бе реваншът срещу Леванте за Купата на Краля, загубен от резервите с 0:2.

Битката за титлата очевидно ще се води между два отбора, но третият Виляреал трябва да запази позицията си в зона Шампионска лига. На този етап “жълтата подводница” може да плава спокойно, като има 5 точки пред 4-ия Валенсия и цели 8 пред 5-ия Еспаньол. Последните две срещи за първенство на Виляреал бяха на “Мадригал” и бяха спечелени съответно срещу Майорка и Алмерия. В гостуването си на Хетафе обаче момчетата на Хуан Карлос Гаридо загубиха. Страхотен обрат направи Виляреал през седмицата. В мач за Купата на Краля победен бе Валенсия с 4:2 след обрат от 0:2.

Кристиано Роналдо, Анхел Ди Мария, Месут Йозил, Чаби Алонсо и Икер Касияс ще се завърнат на терена след дадената им почивка срещу Леванте. Пепе е аут за месец заради травма на глезена. Игуаин е по-зле като няма да го видим в следващите 2 месеца. Кака ще играе, но не като титуляр.

Гаридо не можа да си позволи да даде почивка на никого срещу Валенсия и хората му ще са доста по-изморени. Нилмар и Маркош Сена и ветеранът Карлос Марчена са аут поради контузии.

Реал Мадрид няма право на грешка и този път трябва да внимава повече, тъй като съперникът е сериозен. Виляреал няма да отиде в Мадрид, за да загуби. Въпреки това гостите ще са доста по-уморени и едва ли ще станем свидетели на изненада.

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

12 декември Реал Сарагоса - Реал Мадрид 1:3 (Примера)
19 декември Реал Мадрид - Севиля 1:0 (Примера)
22 декември Реал Мадрид - Леванте 8:0 (Купа на Краля)
03 януари Хетафе - Реал Мадрид 2:3 (Примера)
06 януари Леванте - Реал Мадрид 2:0 (Купа на Краля)

Виляреал:

15 декември Брюж - Виляреал 1:2 (Лига Европа)
18 декември Виляреал - Майорка 3:1 (Примера)
21 декември Валенсия - Виляреал 0:0 (Купа на Краля)
03 януари Виляреал - Алмерия 2:0 (Примера)
06 януари Виляреал - Валенсия 4:2 (Купа на Краля)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Виляреал

22 мача
14 победи за Реал Мадрид
6 равенства
2 победи за Виляреал
Голова Разлика: 46:18 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.28
Равен - 5.50
Виляреал - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
167