Реал с издънка срещу Алавес 


FUTBOL-TV

Реал с издънка срещу Алавес 

Реал Мадрид отново разочарова милионите си почитатели. "Белият балет" допусна домакинска загуба с 1:2 от Алавес и така вече трети пореден мач няма успех на сметката си. За шампионите това бе трети пореден двубой без победа, след като в предишните отборът падна с 1:4 от Валенсия и завърши наравно 1:1 с Виляреал. Баските пък вече пети мач не познават вкуса на загубата - имат две победи и три равенства.

Гостите откриха резултата още в 5-ата минута от дузпа. При едно центриране от корнер Лагуардиа стреля с глава и топката срещна ръката на Начо, а съдията посочи бялата точка. Лукас Перес превърна дузпата в гол за 1:0.

В началото на втората част Тибо Куртоа направи кошмарна грешка, като подари топката на Хоселу за втория гол, който се разписа на празна врата.

Последваха още пропуски пред вратата на Реал, а за столичани Родриго бе близо до гола, но нямаше късмет. Все пак  Каземиро бе точен в 86-ата минута, когато довкара отбита от вратаря топка след удар на Винисиус за 1:2. Иско пропусна да донесе точката на Реал дълбоко в добавеното време на мача, когато топката срещна гредата след негов удар от дистанция.

  Сподели
84