Анонс на 11-ти кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 11-ти кръг на Примера Дивисион

Валядолид – Леванте
Дата: 27.11.2020 г.
Час: 22:00

Валядолид като че ли започва да си стъпва на краката и в предишния кръг "виолетовите“ записаха втора поредна победа. Този път кастилци се наложиха с 3:1 на гости на амбициозния състав на Гранада. По този начин възпитаниците на Серхио Гонсалес вече имат 9 точки и успяха да се измъкнат от зоната на изпадащите, като към момента клубът от едноименния град е на 17-та позиция в класирането. Гарсия и Оливас са контузени за домакините.

Леванте пък записа четвърто последователно реми в Примера, като и този път резултатът беше познат за "жабките“ – 1:1. Валенсианци поделиха точките при домакинството си на новака Елче. Леванте се намира на 18-то място в таблицата и е със 7 пункта. Фернандес и Барди са аут за гостите.

Прогноза: Валядлид – Леванте 0:0


Елче – Кадис
Дата: 28.11.2020 г.
Час: 15:00

Новакът Елче записа второ поредно равенство и общо трето от началото на сезона. Преди седмица валенсианци направиха 1:1 на гости на Леванте. Така Елче има 12 точки, които му отреждат 12-ото място преди мачовете от предстоящия кръг. Аут за домакините са Бри, Коне, Фидел и Ригони.

Друг от новаците – Кадис, инкасира втора поредна и общо четвърта загуба на сметката си до момента. Андалусци отстъпиха с 0:1 у дома от лидера Реал Сосиедад, а поражението остави "лос амарийос“ с 14 точки, като южняците са на 5-то място в подреждането. Отсъстващи за гостите преди далечната визита в срещуположния край на страната са Негредо, Фернандес, Кала, Лосано и Хосе Мари.

Прогноза: Елче – Кадис 1:1


Уеска – Севиля
Дата: 28.11.2020 г.
Час: 19:30

След първите 10 кръга на сезона в Ла Лига новакът Уеска продължава да е единственият отбор, който все още няма победа в актива си. За сметка на това клубът от провинция Арагон е тимът с най-много равенства до момента – общо седем. В предишния кръг играчите на Мичел записаха ново реми, на гости на Осасуна за крайното 1:1. Думбия и Валера са контузени за Уеска.

Амбициозният отбор на Севиля записа втора поредна победа в Примера. Преди седмица андалусци сразиха с 4:2 у дома Селта в двубой, който премина през редица обрати. По този начин селекцията на Хулен Лопетеги събра 13 точки и е на 7-мо място в класирането. Буну, Луна и Акуня са аут за "рохибланкос“.

Прогноза: Уеска – Севиля 1:3


Хетафе – Атлетик Билбао
Дата: 19.11.2020 г.
Час: 17:15

Хетафе записа второ поредно равенство далеч от дома и вече в четири последователни кръга тимът от покрайнините на Мадрид са без победа. В предишния кръг хората на Хосе Бордалас извъртяха нулево реми на гости на Ейбар. Кастилци са 11-ти и са с 12 точки. Максимович е аут за домакините.

Атлетик Билбао продължава да редува силни изяви у дома и загуби при гостувания. В предишния кръг баските разбиха с 4:0 на собствен терен Бетис и постигна четвърти успех на сметката си. "Лъвовете“ са един от двата клуба в Примера, които все още нямат равенство в актива си. Играчите на Гайска Гаритано имат 12 пункта и са 8-ми в класирането.

Прогноза: Хетафе – Атлетик Билбао 1:1


Селта Виго – Гранада
Дата: 29.11.2020 г.
Час: 19:30

Селта записа осми пореден мач без победа в Ла Лига. Този път галисийци отстъпиха с 2:4 на гости на Севиля и "небесносините“ вече са на последното 20-то място в класирането с актив от 7 точки, с колкото са Леванте и Уеска, които обаче са с по-добри показатели. Отсъстващи за тима от Виго са Айдо и Мор.

Гранада инкасира втора поредна загуба и вече в три последователни кръг андалусци са без успех в първенството. В предишния кръг селекцията на Диего Мартинес допусна изненадващо поражение у дома срещу Валядолид за крайното 1:3. Андалусци са 6-ти и имат 14 пункта. Брис, Монторо, Кенеди и Диас са контузени.

Прогноза: Селта Виго – Гранада 2:2


Реал Сосиедад – Виляреал
Дата: 29.11.2020 г.
Час: 22:00

Лидерът във временното класиране Реал Сосиедад продължава да е все така убедителен в представянето си до момента. Баските са в серия от шест поредни победи, като в предишния кръг се наложиха с 1:0 на гости на новака Кадис. Възпитаниците на Иманол Алгуасил са едноличен водач и са с 23 пункта, с три повече от Атлетико Мадрид, който обаче е и с два мача по-малко. Льо Норман е наказан, а с контузии са Ияраменди и Сангали.

Коравият тим на Виляреал записа седми пореден двубой без загуба в Примера. Този път "жълтата подводница“ направи 1:1 у дома срещу шампиона Реал Мадрид. Селекцията на Унай Емерил е с 19 точки и заема 3-ото място в подреждането. Алксаер и Морено са аут за Виляреал.

Прогноза: Реал Сосиедад – Виляреал 2:2


Бетис – Ейбар
Дата: 30.11.2020 г.
Час: 22:00

Бетис допусна втора поредна и общо шеста загуба от началото на сезона в Ла Лига. Преди седмица "зелено-белите“ паднаха лошо с 0:4 на гости на Атлетик Билбао. Андалусци остават с 12 точки и са на 12-та позиция в таблицата. Манди, Каналес, Фекир и Камараса са в лазарета на южняците.

Ейбар записа второ поредно равенство в първенството. Баските завършиха 0:0 у дома срещу Хетафе и вече са с 10 точки, като заемат 16-то място в колоната. Кике е наказан, а Куберо и Анхел са контузени.

Прогноза: Бетис – Ейбар 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
286