Реал загуби две точки след мача си с Виляреал (видео)


FUTBOL-TV

Реал загуби две точки след мача си с Виляреал (видео)

Виляреал спечели точка срещу шампиона Реал Мадрид – 1:1 в мач от 10-ия кръг на испанското първенство по футбол. Така Виляреал остава втори в класирането с 19 точки, а Реал е четвърти на две точки и мач по-малко.


Реал започна с "гол от съблекалнята". Още във 2-а минута Мариано реализира с глава след центриране на Дани Карвахал. Преди кълбото да достигне до Карвахал обаче, по време на атаката на тима, състезател на "галактикос" се намираше в положение на засада. Страничният съдия я маркира, но главният не призна сигнала му и остави събитията да се развият и да се стигне до отбелязването на гола за столичани. Стигна се и до намесата на ВАР, но голът бе зачетен.

В 76-ата минута Жерард Морено успя да изравни за "Жълтата подводница" с гол от дузпа, след като Тибо Куртоа извърши необмислен фаул. Саму Чуквуезе бе изведен зад гърба на защитата на Реал, а вратарят го повали на земята. Зад топката застана Жерар Морено, който стреля силно с левия крак в долния десен ъгъл на Куртоа и изравни резултата.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
191