Куман: Не виждам Меси в друг клуб


Н. Гавазов

Куман: Не виждам Меси в друг клуб

Старши- треньорът на Барселона Роналд Куман заяви, че не иска да обсъжда възможния трансфер на нападателя Лионел Меси в Манчестър Сити.

"Меси и Сити? Не го виждам в друг клуб. И повече няма да отговарям на тези въпроси.

Лео има още една година по договор с Барселона. Това е бъдещето на Лео. Надявам се да е тук. Не съм от хората, които се опитват да накарат Лео да остане. Нека да видим какво ще се случи в бъдеще, сега той е играч на Барселона", заяви Куман.

Куман говори и за слухове за конфликт между нападателите Лионел Меси и Антоан Гризман.

"Разбирам защо Лео е ядосан. С такива като него трябва да се отнасяме с уважение. Той летеше дълго време и след това бе принуден да слуша такива въпроси. Това е неуважително. Може би правите това, за да създадете дискусия там където няма такава. В съблекалнята не видях нищо, което да показва за проблем между Меси и Гризман. И не обичам да търся проблеми. Агентът, който наскоро говори по тази тема, спря да работи с Антоан преди много години. Всички тези слухове са глупости", добави нидерландецът.

Припомняме, че в края на миналия сезон Меси уведоми Барселона по факс за желанието си да смени клуба, използвайки опцията в договора, която му позволява да напусне безплатно. "Блаугранас"  отказа да пусне аржентинския футболист, като заяви, че опцията вече не е валидна. Каталунският клуб бе готов да пусне Лео само срещу  обезщетение в размер на 700 млн. евро. 33-годишният нападател реши да не съди Барселона.

  Сподели
126