Реал няма да повтори кошмара Хетафе


Т. Михайлов

Реал няма да повтори кошмара Хетафе

Хетафе - Реал Мадрид
Стадион: "Колисеум Алфонсо Перес", Хетафе
Дата: 03.01.2011
Час: 23:00
Съдия: Алберто Ундиано Майенко


Реал Мадрид ще започне 2011 с гостуване на Хетафе в двубой от 17-ия кръг на Примера дивисион. “Белия балет” ще гони задължителни три точки, тъй като Барселона победи Леванте предишния ден и има 5 аванс пред Лос Меренгес.

Хетафе се превърна в един от стабилните тимове в Примера в последните години. На няколко пъти играчите от мадридското предградие създаваха големи страдания на най-титулувания отбор в страната. Въпреки няколкото трансфера на основни футболисти Хетафе е 7-ми на 2 точки от Шампионската лига. В последния кръг момчетата на Мичел победиха Алмерия като гост, а след това и Бетис за Купата на Краля.

След катастрофалната загуба от Барселона с 0:5 Реал отстъпи лидерката си позиция, но записа няколко важни победи, с което подържа дистанция от само 2 точки зад шампиона. Хората на Моуриньо завършиха 2010 с разгромен успех с 8:0 над Леванте за Купата. В Примера Реал взе 9 точки след “Камп ноу” и то с победи над Валенсия, Сарагоса и Севиля.

Борха Фернандес тренира нормално с останалата част от тима и ще може да вземе участие в мача. Адриан Колунга и Педро Москеро са под въпрос. Дерек Боатенг е в надпревара с времето. Иван Маркано и Виктор Санчес са наказани.

Рикардо Карвальо и Пепе са наказни за Реал Мадрид. Серхио Рамос и Раул Албиол ще играят. Най-голямата новина е, че Кака отново тренира и може да се завърне след повече от 200 дни. Гаго, Игуаин, Каналес и Дудек са аут.

През миналия сезон Реал надигра Хетафе и в двете срещи, но преди тези мачове “белите” изпитваха големи затруднения със съперника си. Сега всичко друго освен победа за тима на Жозе Моуриньо ще е голяма изненада. Време е някой от двата фаворита за титлата да загуби точки, но това едва ли ще се случи в този кръг.

Последни 5 изиграни срещи:

Хетафе:

05 декември Хетафе - Майорка 3:0 (Примера)
11 декември Хетафе - Виляреал 1:0 (Примера)
16 декември Хетафе - Йънг Бойс 1:0 (Лига Европа)
19 декември Алмерия - Хетафе 2:3 (Примера)
22 декември Бетис - Хетафе 1:2 (Купа на Краля)

Реал Мадрид:

04 декември Реал Мадрид - Валенсия 2:0 (Примера)
08 декември Реал Мадрид - Оксер 4:0 (Шампионска лига)
12 декември Реал Сарагоса - Реал Мадрид 1:3 (Примера)
19 декември Реал Мадрид - Севиля 1:0 (Примера)
22 декември Реал Мадрид - Леванте 8:0 (Купа на Краля)


Досегашни срещи:

Хетафе - Реал Мадрид

12 мача
4 победи за Хетафе
2 равенства
6 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 17:13 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Хетафе - 10.00
Равен - 5.25
Реал Мадрид - 1.28

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207