Барсa отново с проблеми в Ла Лига


FUTBOL-TV

Барсa отново с проблеми в Ла Лига

Барселона стигна само до 1:1 при визитата си на Алавес в мач от осмия кръг на Ла Лига. Така каталунците имат само две точки в последните си четири срещи от първенството. Лео Меси и компания трябва да съжаляват изключително много, тъй като от 62-ата минута играха с човек повече, след като Хота получи втори жълт картон заради опасна игра срещу Пике.

След половин час игра падна първият гол. Луис Риоха се възползва от неразбирателство между Жерард Пике и Нето. Бранителят върна една топка към вратаря, който обаче не овладя добре топката и притичалия Риоха я взе от кратата му, за да вкара за 1:0.

В 64-ата Гризман се възползва от неточност в защитата и мигновено копна топката сам срещу вратаря за 1:1. Това даде импулс и в 65-ата Меси беше изведен на ръба на засадата и шутира без забавяне по диагонала. Фернандо Пачеко спаси след страхотен плонж. В 71-ата Гризман отново прати топката в мрежата, но попадението не беше зачетено заради засада на Тринкао. Така до нов гол не се стигна и Барса отново се издъни.

  Сподели
95