Анонс на 8-ми кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 8-ми кръг на Примера Дивисион

Ейбар – Кадис
Дата: 30.10.2020 г.
Час: 22:00

Севиля продължи лошата си серия в Ла Лига. Властелинът в Лига Европа инкасира поражение с 0:1 срещу гостуващия Ейбар в мач от седмия кръг на испанския шампионат. В края на първата част Папе Диоп изведе Кике Гарсия на ръба на засадата и нападателят реализира за 0:1. Този резултат се запази до края на срещата, като по този начин баските записаха втора последователна победа далеч от дома и вече имат 8 пункта, изкачвайки се на 11-та позиция в колоната. Куберо и Анхел са аут за домакините.

Кадис и Виляреал завършиха наравно - 0:0, в среща от 7-ия кръг на Ла Лига. Още в 7-ата минута Алваро Негредо със страхотен удар прати топката във вратата на гостите. Съдията обаче се допита до ВАР и отсъди засада на негов съотборник. Това определено бе и най-интересното положение в мача. Новаците са 6-ти и имат 11 пункта. Кесада е с контузия за андалусци.

Прогноза: Ейбар – Кадис 2:2


Атлетик Билбао – Севиля
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 17:15

Амбициозният отбор на Атлетик Билбао изпитва затруднения от началото на сезона и в предишния кръг баските допуснаха четвърто поражение до момента. Този път "лъвовете“ отстъпиха с 0:1 като гости на Осасуна. Така селекцията на Гайска Гаритано остават с 6 точки и са на 16-та позиция в таблицата. Де Маркос и Гомес са под въпрос за домакините.

Севиля продължи лошата си серия в Ла Лига. Властелинът в Лига Европа инкасира поражение с 0:1 срещу гостуващия Ейбар в мач от седмия кръг на испанския шампионат. Момчетата на Юлен Лопетеги имат само една точка от последните си три двубоя в Примера и остават с актив от 7 пункта, заемайки 13-то място. Идриси е аут, а Ескудеро е под въпрос.

Прогноза: Атлетик Билбао – Севиля 2:2


Бетис – Елче
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 15:00

Бетис инкасира втора поред и общо четвърта загуба от началото на сезона. Този път "зелено-белите“ отстъпиха с 0:2 от Атлетико Мадрид. След това поражение възпитаниците на Мануел Пелегрини остават с 9 точки и са на 10-то място в колоната. В лазарета на южняците са Камараса и Мартин, а Монтоя е наказан.

Силната серия на новака Елче продължи и в предишния кръг, когато отборът се наложи с 2:1 над Валенсия. Това беше трета победа за последните четири мача на клуба от едноименния град. Елче е 8-ми и има 10 точи. Карийо е под въпрос.

Прогноза: Бетис – Елче 3:2


Селта Виго – Реал Сосиедад
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 17:00

Селта прекъсна серия от три поредни загуби, но "небенсосините“ отново не спечелиха. Този път Селта направи 1:1 на гости на Леванте. Клубът от Атлантическия бряг е 6 точки и се намира на спасителното 17-то място. Алварес, Бланко, Васкес и Майо са аут за домакините.

Амбициозният тим на Реал Сосиедад започна да набира скорост и преди седмица баските постигнаха трети последователен успех и общо четвърти за последните пет кръга. "Синьо-белите“ сразиха новака Уеска с 4:1 и вече имат 14 точки, като са едноличен лидер в колоната. Ияраменди и Сангали са аут за гостите.

Прогноза: Селта Виго – Реал Сосиедад 1:2


Гранада – Леванте
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 19:30

Гранада постигна втора поред и общо четвърта победа от началото на сезона. В предишния кръг борбеният андалуски клуб се наложи с 1:0 на гости на Хетафе. Така играчите на Диего Мартинес вече имат 13 точки и са на 3-то място в класирането. Солдадо, Диас, Гоналон и Лосано са аут.

Леванте сложи край на серията от три поредни загуби, но "жабките“ отново не успяха да спечелят. Преди седмица валенсианци направиха 1:1 у дома срещу Селта. Така Леванте събра 4 точки и е на предпоследното 19-то място. Вукчевич е контузен за гостите.

Прогноза: Гранада – Леванте 2:0


Валенсия – Хетафе
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 22:00

Кризата във Валенсия започва да се задълбочава и в предишния кръг "прилепите“ допуснаха трета последователна загуба. Този път "лос че“ падна с 1:2 на гости на новака Елче. Поражението остави Валенсия с актив от 7 точки, а тимът се свлече до 14-ото място в подреждането. Диахаби и Кондогбия са отсъстващи за домакините.

Седмица след като победи с 1:0 у дома Барселона, отборът на Хетафе допусна загуба със същия резултат от коравия тим на Гранада. Селекцията на Хосе Бордалас е с 10 точки и е на 9-то място класирането.

Прогноза: Валенсия – Хетафе 1:2


Виляреал – Валядолид
Дата: 02.11.2020 г.
Час: 22:00

Кадис и Виляреал завършиха наравно - 0:0 в среща от 7-ия кръг на Ла Лига. Още в 7-ата минута Алваро Негредо със страхотен удар прати топката във вратата на гостите. Съдията обаче се допита до ВАР и отсъди засада на негов съотборник. Това определено бе и най-интересното положение в мача. С добавената точка "жълтата подводница“ има общо 12 и е на 4-то място в класирането. Кубо е наказан, а с травми за домакините са Парехо, Морено и Гера.

Валядолид е един от двата отбора, които все още нямат успех от старта на кампанията в Примера. До момента "виолетовите“ са записали три равенства и четири загуби. В предишния кръг кастилци отстъпиха с 0:2 у дома от Алавес. Валядолид е на последното 20-то място с актив от едва 3 пункта. Мартинес е наказан, а Санчес и Оливас са контузени.

Прогноза: Виляреал – Валядолид 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
290